What about the kids?

*English text below*

Pas toen ik zelf moeder werd, vond ik het leuk om ook een kleine kindercollectie te maken. Toen ik zelf op zoek ging naar betaalbare biologische kindershirts, viel het aanbod mij tegen. Weinig kleur, weinig variatie en vooral weinig keuze. Nu zit ik in een luxepositie, want ik kan zelf voor mijn dochter shirts maken.

Het eerste jaar waren het wat rompers en shirtjes met dieren, maar al snel had ik genoeg van de babyplaatjes. Giraffen, clowntjes en meloenen kwamen al snel mijn neus uit. Dus moest ik iets nieuws verzinnen. Op een regenachtige zondag bedacht ik een tekst voor een shirt voor Vaderdag. Al snel ging dat balletje sneller rollen en in 2016 was op Vaderdag de geboorte van het eerste vader-kindshirt in de collectie. Dat vond ik LEUK!

Uiteraard kon ikzelf niet achter blijven en al snel volgde ook de moeder-dochtershirts. De kindercollectie is altijd een ondergeschoven kindje geweest van mij, maar de afgelopen week heb ik er nieuw leven ingeblazen. Ik heb alle shirts opnieuw gefotografeerd en in de webshop geplaatst. Eigenlijk realiseerde ik mij nu pas dat ik er best heel trots op ben!

De kleuren zijn mooi geworden en de teksten sterk. De shirts zijn superzacht, van biologisch katoen, met de hand bedrukt en duurzaam geproduceerd. Voor mij alle voorwaarden voor de kleding van mijn dochter.

Het thema van deze week is de kindercollectie! Volg je ons al op Instagram en Facebook, dan zul je daar dagelijks een paar mooie shirts voorbij zien komen. En wil je graag op de hoogte blijven van onze laatste avonturen, schrijf je dan ook in voor onze nieuwsbrief.

Als je vragen hebt, feedback of een goed verhaal wat je met mij wilt delen, mail mij post@normalgetsyounowhere.com

 

What about the kids?

 

Only when I became a mother myself, I started to enjoy creating a children’s collection. I was looking for affordable organic kids shirts, but what the shops were offering was quite dissapointing. Little color, little variation and especially little choice. Now I’m in the luxury position, where I can create shirts for my daughter. The first year I created some rompers and shirts with animals, but I quickly got sick of baby pictures. I had enough of all the giraffes, clowns and melons. So I needed to come up with something new.

On a rainy Sunday, I had to think of a text for a Father’s Day shirt. Which came with a lot of inspiration, and on Father’s Day 2016 the first father-kidtee in my collection was born and I was EXCITED! But of course the mother-kidtee could not be left out.

The children’s collection has always been very dear to me. I’ve re-photographed and re-placed all the kids shirts on the webshop. And I actually only just now realized, that I am very proud of the whole childrens collection!

The colors come out beautifully and the texts are strong. The shirts are super-soft, made of organic cotton, hand-printed and produced sustainable. For me those are all the conditions for my daughter’s clothes.

The theme for this week is the children’s collection! If you follow us on Instagram and Facebook, you will see a some of the beautiful shirts there every day. And if you would like to stay informed of our latest adventures, please subscribe to our newsletter.

If you have any questions, feedback or an adventure you want to share with us, please send an email to post@normalgetsyounowhere.com