2017 favorites so far!

De uitverkoop is AAN en duurt tot eind juli! Een mooi moment om terug te kijken op de shirts die we de afgelopen maanden gemaakt hebben. Een van mijn favorieten is het koningsdagshirt. Daar heb ik zo tegenaan zitten hikken, omdat ik het niet uit mijn vingers kreeg. Gelukkig is het uiteindelijk gelukt en wat vind ik die leuk geworden!

Na ‘I’m sorry for what I said when I was hungry’ kwamen Demi en ik met het ‘Forever Hungry’ shirt. Ik hou van eten. Goed eten. Veel eten en chocola.

Tot slot de shirts voor de mama’s en papa’s dit jaar. De kleuren waren spot on. Vaak kies ik eerst de  kleur van het shirt uit, dan het lettertype en tot slot hoe groot het er op moet komen.

Nu ben ik klaar om te beginnen aan de nieuwe ontwerpen. De shirts en kleuren zijn zo goed als gekozen en besloten. Ik popel om te beginnen! Zijn er nog teksten op shirts die jullie graag terug zouden zien in de winter collectie? Laat het ons weten in de comments hieronder!

Liefs,

Babiche

PS tip: schrijf je in voor de nieuwsbrief, er zit een dikke vette korting in deze keer!

Volg je ons al op Instagram en Facebook, dan zul je daar dagelijks mijn favoriete shirts voorbij zien komen. En wil je graag op de hoogte blijven van onze laatste avonturen, schrijf je dan ook in voor onze Pantless Post (ja je leest het goed, broekloze post). Als je vragen hebt, feedback of een goed verhaal wat je met mij wilt delen, mail  post@normalgetsyounowhere.com

 

SaveSaveSaveSave